1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_00_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_01_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_02_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_05_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_03_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_04_webLightStudies_BWA_DownerFeb17-01_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_06_webLightStudies_BWA_DownerFeb17-04_webLightStudies_BWA_DownerFeb17-13_webLightStudies_BWA_DownerFeb17-09_webLightStudies_BWA_DownerFeb17-14_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_07_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_09_web1198-resnew-SG House_BWA_Lightstudies Photography_08_webDSC_0592_webDSC_0484_webDSC_0504_webDSC_0569_webDSC_0451_webDSC_0437_webDSC_0518_webDSC_0460_webDSC_0515_webDSC_0535_web3D23D1MODEL 1MODEL 2

sg House

a new home with a deliberately introverted plan. the central courtyard provides refuge from the street and a light filled outdoor living space that connects clearly with indoor rooms. interior bedrooms comprise large sliding panels that can be pulled away to allow the courtyard to bleed into the interiors

Award Winner: Residential Architecture (New Houses) category, Australian Institute of Architects ACT Chapter Awards 2017

Images 1 – 12: lightstudies

other images BWA